Рукшинська сільська об'єднана територіальна громада

Чернівецька область, Дністровський район

НОВИНИ

Дата: від до Скинути
24 Липня, 2024 р., 15:10
Служба у справах дітей Рукшинської сільської ради  у пошуках кандидатів у патронатні вихователі, серед жителів громади,  для створення патронатних сімей, тому що кожна дитина повинна зростати у теплому турботливому оточенні, в атмосфері любові, бо лише так повною мірою забезпечуються її потреби, створюються оптимальні умови для гармонійного розвитку, успішної соціалізації. Метою якої є  забезпечення  дитині, яка опинилася у складних життєвих обставинах, житло, турботу, родинне тепло й піклування, поки складні життєві обставини її батьками не будуть подолані.
22 Липня, 2024 р., 14:46
Сезонними працівниками вважаються працівники, що виконують роботи, які внаслідок природних і кліматичних умов виконуються не цілий рік, а протягом певного періоду (сезону), що не перевищує шести місяців.
18 Липня, 2024 р., 12:32
До уваги жителів громади!
09 Липня, 2024 р., 14:47
Сезонними працівниками вважаються працівники, що виконують роботи, які внаслідок природних і кліматичних умов виконуються не цілий рік, а протягом певного періоду (сезону), що не перевищує шести місяців.
03 Липня, 2024 р., 14:50
Друзі, завдяки вам закрито черговий збір на РЕБ від БПЛА для нашого ЗАХИСНИКА Сергія Гуцула із села Рукшин.
29 Червня, 2024 р., 15:21
Справжні друзі пізнаються у складні часи. Польський підприємець пан Войцех Пьотр Скудларскі знову надав гуманітарну допомогу для військовослужбовців Рукшинської громади.
25 Червня, 2024 р., 15:35
Дякуємо нашому військовому Сергій Цвек із села Рукшин за вірність Україні.
18 Червня, 2024 р., 15:38
Шановні користувачі, орендарі та власники земельних ділянок, що розташовані на території Рукшинської сільської територіальної громади. Повідомляємо вас про обовʼязковість сплати земельного податку та орендної плати за землю.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь