Рукшинська сільська об'єднана територіальна громада

Чернівецька область, Дністровський район

НОВИНИ

Дата: від до Скинути
20 Березня, 2017 р., 11:53
«За рік зробити в Україні Швейцарію неможливо», - О. Горбатюк
20 Березня, 2017 р., 09:57
Рукшин U-14 переможець Всеукраїнського турніру з футзалу.
17 Березня, 2017 р., 18:43
Вже третій рік ми живемо в нових реаліях реформування системи управління на місцях; в Україні відбувається реформа децентралізації влади, формуються нові адміністративно-територіальні одиниці – об’єднані територіальні громади. Як живеться цим новим формам місцевого народовладдя, як відбувається їхній розвиток?
13 Березня, 2017 р., 23:46
06 березня 2017 року в рамках навчальної поїздки делегації представників об’єднаних територіальних громад Хмельницької області відбувся круглий стіл з головами об’єднаних територіальних громад Буковини по обміну кращими практиками використання коштів міжнародної технічної допомоги в громадах Чернівецької області.
04 Березня, 2017 р., 15:04
Рукшинська об'єднана громада, що у Чернівецькій області, велику ставку зробила на енергозбереження. Там на даху сільської школи встановлюють сонячні панелі. Це дозволить громаді заощаджувати на електроенергії півмільйона гривень щорічно. Проект має окупитися вже за рік.  Також в громаді вже відремонтували садки, школи, стадіон та міст, відновили амбулаторію. В цій громаді будують амбітні плани і розробляють ідеї, які дозволять повернути молодь в село.  Деталі - у сюжеті Телеканал ICTV 
27 Лютого, 2017 р., 16:41
Якість доріг - через призму забезпечення довезення учнів. Сільською радою Рукшинської ОТГ у 2016 році було закуплено 2 шкільних автобуси і виділено 400тис.грн. для співфінансування на ремонт доріг районного та обласного  значення. Однак кошти облавтодором не були освоєні, дороги не відремонтовані. Що маємо в результаті - дивіться очима дітей... 
25 Лютого, 2017 р., 22:43
23 лютого в Мінрегіоні відбулася урочиста церемонія вручення сертифікатів головам об’єднаних територіальних громад про завершення тренінгової програми Ради Європи «Академія лідерства».
25 Лютого, 2017 р., 22:39
Непроста дискусія щодо об'єднання територіальних громад відбулась учора в селі Атаки Хотинського району. Це село - візитна картка області, всіх, хто в'їжджає в Чернівецьку область, першим вітає саме цей населений пункт. Попри те, що в сільській казні на рахунках 2,5 мільйона гривень, і певна робота проводиться, є нарікання місцевих жителів на проблеми благоустрою: сміття, розбиті дороги, подекуди відсутність вуличного освітлення. В той час, коли кошти села знаходяться на депозиті, в сільській раді немає коштів на поштові відправлення. 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь