Рукшинська сільська об'єднана територіальна громада

Чернівецька область, Дністровський район

СКАНКОПІЇ ЯКИХ ДОКУМЕНТІВ ПОТРІБНО НАДАТИ ДЛЯ ФОРМУВАННЯ ЕЛЕКТРОННОЇ ТРУДОВОЇ КНИЖКИ

Дата: 04.07.2023 11:52
Кількість переглядів: 26

 

До електронної трудової книжки треба завантажити всі документи, які впливають на розрахунок стажу. Окрім трудової книжки, це можуть бути документи про набуття освіти, свідоцтво про народження дитини, військовий квиток та інші документи.

У разі втрати трудової книжки підтвердити стаж можна довідками, виписками з наказів, особовими рахунками і відомостями на виплату заробітної плати, посвідчення, характеристики, письмові трудові договори і угоди з відмітками про їх виконання та інші документи, які містять відомості про періоди роботи.

У  Порядку  підтвердження  наявного  трудового  стажу  для  призначення  пенсій  за  відсутності  трудової  книжки  або  відповідних  записів  у  ній,  затвердженому  постановою  Кабінету  Міністрів  України  від  12.08.1993  р.  N  637 наведено перелік документів про стаж, які приймаються для підтвердження стажу та які треба завантажити до електронної трудової книжки у разі втрати трудової книжки, відсутності відповідних  записів  у  ній або помилок у записах.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь