Рукшинська сільська об'єднана територіальна громада

Чернівецька область, Дністровський район

Зі святом останнього дзвоника.

Дата: 31.05.2023 15:51
Кількість переглядів: 384

Вітаємо всіх учасників освітнього процесу із завершенням такого складного для нашої країни навчального року! Незважаючи на усі складнощі - ми вистояли!

Хочемо подякувати усім працівникам закладів освіти за їхню невтомну працю та професіоналізм, за те, що окрім навчального та виховного процесу на їхні плечі ліг важкий тягар, тягар відповідальності за найцінніше - життя і здоровʼя дітей. Вдячність батькам за співпрацю та розуміння

Наші діти - найсміливіші, продовжують здобувати знання в таких складних умовах війни. Бажаємо усім гарно відпочити на літніх канікулах, набратися сил та енергії.

Шановні випускники, для вас сьогодні пролунає останній дзвінок у стінах рідної школи. Бажаємо вам міцного здоровʼя, успіхів, особистих перемог, знайти своє покликання в житті та сміливо йти до своєї мети. Вірте в себе та зростайте гідними громадянами та патріотами своєї країни. Адже кожен день існування нашої незалежної країни скроплений кровʼю наших захисників. Саме їм ми завдячуємо тим, що маємо можливість сьогодні тут стояти.

Миру та якнайшвидшої перемоги!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь