Рукшинська сільська об'єднана територіальна громада

Чернівецька область, Дністровський район

Стоячи на захисті нашої держави, Олег Горбатюк не забуває про свої обов'язки голови громади.

Дата: 12.02.2023 23:20
Кількість переглядів: 395

Вже майже рік стоячи на захисті нашої держави, Олег Горбатюк не забуває і про свої обов’язки сільського голови. Він постійно тримає руку на пульсі громади.

Одним із питань, яке потребує вирішення, є незавершене будівництво будинку культури в с.Рукшин. Хоча на даний момент розглядається зміна цільового призначення даного об’єкту у зв’язку з новими викликами, які постали перед органами місцевого самоврядування. Йдеться, зокрема, про розміщення малозахищених верств населення серед внутрішньо переміщених осіб. Детальніше про це ми розкажемо згодом.

Результатом переговорів між сільським головою Рукшинської ТГ Олегом Горбатюком та начальником Миколаївської міської військової адміністрації Донецької області Юрієм Підлісним став договір про співробітництво територіальних громад у формі реалізації спільних проєктів, який вже чекає підписання та реєстрації в Міністерстві розвитку громад та територій України.

Заступниками голів громад Валерієм Мариняком та Анатолієм Ченцовим проведено переговори з Чернівецькою обласною військовою адміністрацією та досягнуто розуміння і всебічної підтримки по даному питанню.

Тож сподіваємося на успішну реалізацію проєкту, що сприятиме розвитку дружніх відносин, взаємної підтримки між двома громадами східного та західного регіонів України.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь