Рукшинська сільська об'єднана територіальна громада

Чернівецька область, Дністровський район

Григорій Клюк нагороджений орденом «За мужність» ІІІ ступеня посмертно.

Дата: 06.10.2022 21:19
Кількість переглядів: 191

Наш ГЕРОЙ Григорій Клюк загинув 23 березня 2022 року у боях біля Бучі Київської області. 46-річний захисник отримав смертельні осколкові поранення.

Григорій  проживав у с. Чепонос де мав сім'ю, працював і будував плани. Любив спорт, зокрема, футбол. Грав у місцевій сільській команді.

Раніше брав участь в АТО, тому з перших днів повномасштабного вторгнення він не зволікав, а одразу став на захист України.

У лавах 108-го окремого гірсько-штурмового батальйону 10-ї гірсько-штурмової бригади Григорій брав участь в обороні Київської області. Був на посаді механіка-водія-електрика взводу управління командира батальйону взводу зв'язку.

Під час боїв біля с. Королівка під Бучею захисник і прийняв свій останній бій.

Посмертно солдат Григорій Клюк нагороджений орденом «За мужність» ІІІ ступеня за вагомий особистий внесок у зміцнення обороноздатності Української держави, мужність і самовідданість у захисті державного суверенітету й територіальної цілісності України та зразкове виконання службових обов'язків.

 «Мій чоловік був найкращим у світі чоловіком і татом. Він не встиг натішитися своїм синочком», – сказала дружина Тетяна.
Фото без опису
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь