Рукшинська сільська об'єднана територіальна громада

Чернівецька область, Дністровський район

Важливо для жителів громади.

Дата: 15.02.2022 20:52
Кількість переглядів: 3475

Сьогодні на позачерговій  XVII сесії Рукшинської сільської ради депутатами прийнято рішення про звернення до жителів громади, текст якого опубліковано на офіційному веб-сайті Рукшинської ТГ  та на сторінці у ФБ. Також сесію відвідав начальник І відділу Дністровського РТЦК та СП підполковник Іван Ванзар, який детальніше розповів про те, як вступити до батальйону територіальної оборони і т.д.

Згідно Указу Президента України від 14 лютого 2022 р. №53/2022 «Про невідкладні заходи щодо консолідації українського суспільства» 16 лютого 2022 року оголошується Днем єднання.

Запрошуємо всіх жителів громади завтра 16 лютого на 10.00 год. до приміщення адміністративної будівлі Рукшинської сільської ради на захід присвячений Дню єднання, який спрямований на  підтримку України та має консолідувати жителів громади перед лицем загрози та інформаційного тиску, зміцнити їхню стійкість в умовах зростання гібридних загроз, інформаційно-пропагандистського, морально-психологічного тиску на суспільну свідомість.

Нагадуємо про дотримання карантинних вимог.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь