Рукшинська сільська об'єднана територіальна громада

Чернівецька область, Дністровський район

Обрання другої пріоритетної послуги

Дата: 16.11.2021 10:35
Кількість переглядів: 570

Фото без описуСьогодні Робоча група з удосконалення послуг Рукшинської сільської ради визначилась з другою пріоритетною послугою в межах програми DOBRE. Це – чистота вулиць та громадських місць. До такого рішення члени робочої групи підійшли, враховуючи результати опитування мешканців громади в рамках співробітництва між виконавчим комітетом міської ради та Глобал Ком’юнітіз, виконавцем Прогами «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (#DOBRE).

?Нагадаємо, в ході опитування жителі громади визначили топ-п’ятірку публічних послуг, які потребують покращення. Перша з них – «Послуга з покращення дорожньої інфраструктури", уже затверджено План покращення послуг з утримання та ремонту доріг, що перебувають в межах компетенції Рукшинської ТГ.

?Другою такою послугою стане чистота вулиць та громадських місць, з чим на своєму засіданні під головуванням Олега Горбатюка погодились усі члени робочої групи. Пропозицію тепер мають розглянути на засіданні виконкому, а відтак – винести до сесійної зали на розгляд депутатів ради громади.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь