Рукшинська сільська об'єднана територіальна громада

Чернівецька область, Дністровський район

Проведено чергове засідання бюджетної комісії

Дата: 11.11.2021 11:19
Кількість переглядів: 537

10 листопада 2021 року відбулось засідання постійної комісії сільської ради з питань планування, фінансів, бюджету та соціально-економічного розвитку під головуванням Лариси Жовтенької. Депутати розглянули проекти рішень, підготовані фінансовим відділом, що плануються до затвердження на черговій сесії сільської ради. Начальник фінансового відділу Інна Гондуряга ознайомила комісію із основними показниками бюджету за доходами та видатками та пріоритетами розвитку громади. Також були розглянуті пропозиції до бюджету на 2022 рік, які надійшли від громадян. Розглянуті 84 пропозиції, з них 20 від представників молоді віком до 18 років, 15 пропозицій віком від 24 до 35 років, 42 віком від 35 до 60 років та 6 пропозицій віком 60+. Найбільше пропозиції стосувалися ремонту доріг - 42, будівництво штучного футбольного поля, у томі числі проведення ремонту сільського стадіону, організації місць відпочинку та встановлення дитячих майданчиків - 38, освітлення вулиць - 15. Тому членами комісії включено до проекту бюджету видатки на організацію благоустрою населених пунктів та утримання доріг місцевого значення близько 300 тис. грн.

Також надійшли пропозиції, що не входять до повноважень ради. Мешканці сіл Рашків та Гордівці прохали відновити автобусне сполучення Рашків - Хотин. Депутати внесуть пропозицію щоб подати відповідне звернення до Чернівецької ОДА щодо відновлення даного маршруту.

Члени комісії детально вивчили і підтримали усі проекти рішень порядку денного, а також рекомендували винести на розгляд чергового пленарного засідання. 

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь