Рукшинська сільська об'єднана територіальна громада

Чернівецька область, Дністровський район

Рукшин здобуває кубок!!!

Дата: 26.04.2021 14:34
Кількість переглядів: 1166

Нарешті наш край вийшов із «червоної» зони карантину, і знову завирували спортивні події. На міському стадіоні пройшов відкритий кубок Хотинської територіальної громади, присвячений Дню футболу.

У кубку стартували 7 команд, окрім фіналістів: ФК "Недобоївці", ФК "Дружба" с.Шилівці, "Комфорт" с.Зарожани, ФК "Грозинці, "Дністер" м.Хотин.

У фінальному поєдинку зійшлися команди з Рукшина та з Кельменців. Рукшинців активно підтримували вболівальники, вони вигукували: «Забрали райцентр у Хотина, а кубок з футболу не віддамо!».

Рукшинці здобули впевнену перемогу, не залишивши суперникам жодного шансу. Рахунок гри ФК «Рукшин» – «ЛЕКС смт Кельменці» – 4:0.

Голами відзначились: Ігор С. Чинчик, Станіслав Вишніцький, Вадим Ватаманюк, Роман Придрик.

«Дякуємо усім, хто підтримував, уболівав за нашу команду! Віримо, що повернемо футбол на рукшинський стадіон!», – зазначив після фіналу тренер ФК «Рукшин» Олександр Гайсенюк.Він працює тренером-викладачем у Хотинській ДЮСШ, але вирішив, що потрібно відроджувати дорослий футбол у Рукшині. «Звичайно, після тривалої перерви це зробити важко. Збирались із хлопцями на тренування. Думаю, початок сезону непоганий. Хотілося б і самому вийти і допомогти на футбольному полі, але, на жаль, через численні травми не можу», – додав Олександр Гайсенюк.

Уболівальник, який не пропускає жодного матчу, як дорослої, так і юнацьких команд та є немов символом рукшинського футболу, Іван Білівський сказав:«Результат цілком закономірний. Якби не підводила реалізація, могли б забити ще більше. Пора відроджувати рукшинський футбол. Ми кілька років тому грали на обласному рівні. Вигравали Лігу Чемпіонів Чернівецької області. Думаю, керівництву Рукшинської ТГ пора вже звернути увагу на наші успіхи і зробити для громади належний стадіон, без якого ми уже 5 років!».

Пишуть Хотинські вісті.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь