Рукшинська сільська об'єднана територіальна громада

Чернівецька область, Дністровський район

Про візит представника Програми DOBRE

Дата: 17.02.2021 11:18
Кількість переглядів: 745

16 лютого до Рукшинської громади завітала представник Програми DOBRE Євгенія Велегура.

Це перша офлайн зустріч із представниками програми, тож спеціалістка познайомилась із командою громади: головою Олегом Горбатюком, заступником голови Валерієм Мариняком, секретарем ради Ігорем Гайсенюком, секретарем виконкому Людмилою Васильковою, начальником фінансового відділу Інною Гондурягою, начальником відділу соціального захисту – Родіоном Мельничуком.

На зустрічі був презентований інструмент вимірювання спроможності місцевої влади (ІСМВ), а також обговорено експертну підтримку від Програми DOBRE по кожному напрямку – лідерство та управління, фінансовий менеджмент та бюджетування, надання послуг в громаді, залучення громадськості та публічність влади.

Також, обговорили грантові можливості для громади та ідеї твердих проектів, що можна успішно реалізувати у співпраці із Програмою DOBRE. Вже незабаром громада отримає 3 планшети для проведення опитування громадян щодо пріоритетної послуги.

Окремою темою для обговорення стало формування робочої групи для підготовки Програми місцевого економічного розвитку, залучення бізнесу до Стратегічного планування, та старт важливої для залучення молоді у процеси громади Програми «Молодіжний працівник».

Зустріч проведено у рамках Програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE), що виконується міжнародною організацією Глобал Ком’юнітіз (Global Communities) та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID).

Нагадуємо, Рукшинська територіальна громада є партнером Програми DOBRE у Чернівецькій області.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь