Рукшинська сільська об'єднана територіальна громада

Чернівецька область, Дністровський район

Готуємось до відкриття ЦНАП.

Дата: 04.03.2020 15:09
Кількість переглядів: 388

У Рукшинській об’єднаній громаді готуються до відкриття ЦНАП.

Громада є однією з переможців ІІ раунду конкурсу від ULEAD з Європою / ULEAD with Europe щодо покращення якості надання адмінпослуг. Від U-LEAD Рукшинська об'єднана територіальна громада вже отримала меблі, а окремі працівники апарату ради пройшли навчання. На черзі отримання комп’ютерної техніки, тож вже на початку літа очікується відкриття ЦНАП. Ремонт в приміщенні майбутнього ЦНАП громада здійснила минулого року власним коштом, а вже зараз в цій будівлі знаходиться сільська рада.

Загалом в ЦНАП працюватиме 5 штатних працівників і ще 1 віддалене робоче місце буде в одному з сіл громади. Приміщення відремонтоване минулого року, тут розташовуватиметься і ЦНАП, і сільська рада. На запит керівництва громади фахівці Чернівецького офісу Програми U-LEAD надали консультацію щодо порядку проведення конкурсу для заповнення робочих місць в ЦНАП, переведення існуючих працівників. «Останній період громади, які відкривають Центри надання адмінпослуг, стикаються з необхідністю пошуку та підбору персоналу й, особливо, реєстраторів з відповідними доступами до реєстрів», -  зазначила Вікторія Чебан, радниця з децентралізації та місцевого самоврядування Чернівецького офісу Програми «U-LEAD з Європою».

Програма «U-LEAD з Європою» підтримує децентралізацію та регіональну політику в Україні, реалізується за участі ряду донорів та спільно фінансується Європейським Союзом та його державами-членами Данією, Естонією, Німеччиною, Польщею та Швецією.

Джерело: офіційна сторінка у фейсбук ULEAD Чернівецький регіональний офіс

Фото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь