Рукшинська сільська об'єднана територіальна громада

Чернівецька область, Дністровський район

ЯК ЗАВАНТАЖИТИ ІНФОРМАЦІЮ ПРО ЛИСТКИ НЕПРАЦЕЗДАТНОСТІ З БУХГАЛТЕРСЬКОЇ ПРОГРАМИ В ЗАЯВУ-РОЗРАХУНОК НА ВЕБПОРТАЛІ ЕЛЕКТРОННИХ ПОСЛУГ ПЕНСІЙНОГО ФОНДУ?

Дата: 03.02.2023 14:23
Кількість переглядів: 107

 

В електронному кабінеті страхувальника на вебпорталі електронних послуг Пенсійного фонду України реалізована можливість завантажувати в автоматичному режимі дані до Додатку 1 заяви-розрахунку, що сформовані в програмному забезпеченні ведення бухгалтерського обліку.

Для цього необхідно виконати наступні кроки:

• В особистому кабінеті страхувальника на вебпорталі електронних послуг Пенсійного фонду України потрібно зайти у розділ «Заяви-розрахунки» та обрати кнопку «Створити нову». Користувачу надається екранна форма, призначена для заповнення основних атрибутів заяви-розрахунку (далі – ЗР).

• Заповнити всі основні атрибути титульної сторінки ЗР.

• Після заповнення усіх обов’язкових полів ЗР, на екрані з’являються дві кнопки:

• кнопка «Продовжити за даними ЕРЛН», по якій автоматично заповнюються дані Додатку 1 або Додатку 2 згідно умов створення ЗР та відкривається форма редагування даних додатків (1 або 2);

• кнопка «Завантажити дані з файлу», по якій страхувальнику надається можливість завантажити до Додатку 1 файл з обраними бухгалтером листком непрацездатності визначеної структури у «json-форматі».

Опис покрокових дій та структури файлу для завантаження даних наведено в Інструкції щодо формування та подання заяв-розрахунків до Пенсійного фонду України, яку розміщено в електронному кабінеті страхувальника на вебпорталі Пенсійного фонду України у розділі «Заяви-розрахунки».



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь