Рукшинська сільська об'єднана територіальна громада

Чернівецька область, Дністровський район

ЯК РОБОТОДАВЦЮ ОТРИМАТИ ФІНАНСУВАННЯ ЗА ЛІКАРНЯНИМИ ЛИСТКАМИ

Дата: 06.01.2023 14:51
Кількість переглядів: 104

Для отримання фінансування із забезпечення виплат застрахованим особам у зв’язку з тимчасовою втратою працездатності та окремих виплат потерпілим на виробництві страхувальник, як і раніше,  має подати заяву-розрахунок, що містить інформацію про нараховані застрахованим особам суми страхових виплат за їх видами.

Форма заяви-розрахунку залишилась незмінною. ЗАЯВУ-РОЗРАХУНОК  ТЕПЕР НЕОБХІДНО ПОДАВАТИ ДО ПЕНСІЙНОГО ФОНДУ УКРАЇНИ через  відповідний інтерфейс (вкладка  меню «Заяви-розрахунки») В ОСОБИСТОМУ КАБІНЕТІ СТРАХУВАЛЬНИКА  НА ВЕБПОРТАЛІ ЕЛЕКТРОННИХ ПОСЛУГ ПЕНСІЙНОГО ФОНДУ УКРАЇНИ https://portal.pfu.gov.ua/

 

Використання інших шляхів та засобів подання заяв-розрахунків в електронному вигляді не передбачено, відповідно заяви-розрахунки, подані в електронному вигляді не через вебпортал, не будуть прийняті та взяті до розрахунку.

Страхувальники, які з певних причин не можуть користуватись електронним кабінетом на вебпорталі електронних послуг Пенсійного фонду України, можуть скласти заяву-розрахунок в паперовій формі та подати її до будь-якого відділу обслуговування громадян (сервісного центру) Пенсійного фонду.

Можливість формування та подання заяв-розрахунків безпосередньо з особистого електронного кабінету без залучення додаткового програмного забезпечення доступна всім роботодавцям на безоплатній основі.

 

Під час формування заяви-розрахунку використовується інформація з електронного листка непрацездатності та Реєстру застрахованих осіб. 

 

До заяви-розрахунку можна додавати коментарі, пояснення та, за необхідності, скановані копії документів, які можуть бути використані при прийнятті рішення щодо фінансування.

Важливо!

  • Для поліпшення якості обслуговування та пришвидшення автоматизованого опрацювання заяв-розрахунків, максимальну кількість листків непрацездатності в одній заяві-розрахунку обмежено до 200.
  • Для уникнення помилок при заповненні заяви-розрахунку використання лапок у назві суб’єкта господарювання не допускається.
  • Роботодавцям, для подання заяв-розрахунків, не потрібно укладати з Пенсійним фондом України договір про визнання КЕП , як це було передбачено раніше у взаємовідносинах із ФССУ.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь