Рукшинська сільська об'єднана територіальна громада

Чернівецька область, Дністровський район

ПЕРЕВІРТЕ ЧИ ЗАРАХОВАНО ДО СТРАХОВОГО СТАЖУ ЛИПЕНЬ-ВЕРЕСЕНЬ 2022 РОКУ

Дата: 17.11.2022 16:11
Кількість переглядів: 161

 

Нагадаємо, що інформація про заробітну плату та сплачені внески формується в персональній обліковій картці застрахованої особи на підставі звітності роботодавців.

На сьогодні страхувальники звітують за своїх найманих працівників за формою “Податковий розрахунок” окремо за кожний квартал.

9 листопада 2022 року завершилась звітна кампанія щодо подачі страхувальниками звітності за ІІІ квартал 2022 року.

Рекомендуємо всім застрахованим особам перевірити наявність у своєму персональному кабінеті на вебпорталі електронних послуг інформації про зарахування до страхового стажу періоду з липня по вересень 2022 року у розділі “Мій страховий стаж”.

Інформація про нараховану заробітну плату, з якої сплачено страхові внески, відображається в розділі “ Моя заробітна плата”.

У випадку, якщо інформація про заробітну плату наявна тільки у вкладці «Загальна сума заробітної плати (доходу)» розділу «Моя заробітна плата», а в інших закладках не відображається -  це свідчить про те, що роботодавцем не сплачено страхові внески за своїх найманих працівників.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь