Рукшинська сільська об'єднана територіальна громада

Чернівецька область, Дністровський район

СПІЛКУЙМОСЯ ПО-СУЧАСНОМУ: ЦЕ ШВИДКО І ЗРУЧНО  

Дата: 27.10.2022 18:05
Кількість переглядів: 165

   

Оперативно дізнатись потрібну інформацію з питань пенсійного забезпечення, отримати фахові роз’яснення та консультації з пенсійних питань найзручніше шляхом використання дистанційних форм комунікації з пенсійною службою. Це телефони гарячої лінії, популярні програми відеозв'язку Viber і Skype, месенджер в соціальній мережі Facebook, електронна пошта.

Контактна інформація усіх сервісних центрів регіону розміщена на сторінці Головного управління Пенсійного фонду України в Чернівецькій області в соцмережі  Facebook за посиланням: https://www.facebook.com/cv.pfu.gov.ua

Самостійно отримати важливу інформацію та послуги з пенсійного забезпечення допоможе вебпортал Пенсійного фонду України (https://portal.pfu.gov.ua). Авторизація на цьому сервісі за допомогою кваліфікованого електронного підпису, системи GOV ID чи Дія.Підпис відкривають доступ до використання усього спектру електронних послуг.

Ваш час у ваших руках: використання сучасних форм комунікації дозволяє вирішити найважливіші питання оперативно, не виходячи з дому.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь