Рукшинська сільська об'єднана територіальна громада

Чернівецька область, Дністровський район

ОНОВІТЬ ФОРМАТ ПЕНСІЙНОГО ПОСВІДЧЕННЯ ТА ВИКОРИСТОВУЙТЕ ЙОГО ЧЕРЕЗ ДОДАТОК "ДІЯ"

Дата: 21.09.2022 18:05
Кількість переглядів: 179

Зручним нововведенням для сучасних пенсіонерів стало електронне відображення пенсійного посвідчення в додатку "ДіЯ". Такий формат позбавляє необхідності носити документ із собою й водночас мати можливість у будь-який момент за потреби ним скористатися, відкривши мобільний додаток.

Проте автоматично завантажуються в "ДіЮ" не всі пенсійні посвідчення, а тільки видані після 2014 року у вигляді пластикових карток. Пенсіонерам, які користуються посвідченнями старого зразка у вигляді книжечки, для можливості відображення в «Дії» слід замінити їх на електронні, подавши звернення через особистий кабінет на вебпорталі електронних послуг Пенсійного фонду України (https://portal.pfu.gov.ua) або до будь-якого найближчого територіального органу Фонду незалежно від місця проживання.

Пенсійні посвідчення в електронному вигляді доступні за всіма видами пенсійного забезпечення.

Електронне відображення пенсійного посвідчення має таку ж юридичну силу, як пенсійне посвідчення, отримане в сервісному центрі Пенсійного фонду України.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь