Рукшинська сільська об'єднана територіальна громада

Чернівецька область, Дністровський район

Обрання другої пріоритетної послуги

Дата: 16.11.2021 10:35
Кількість переглядів: 574

Фото без описуСьогодні Робоча група з удосконалення послуг Рукшинської сільської ради визначилась з другою пріоритетною послугою в межах програми DOBRE. Це – чистота вулиць та громадських місць. До такого рішення члени робочої групи підійшли, враховуючи результати опитування мешканців громади в рамках співробітництва між виконавчим комітетом міської ради та Глобал Ком’юнітіз, виконавцем Прогами «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (#DOBRE).

?Нагадаємо, в ході опитування жителі громади визначили топ-п’ятірку публічних послуг, які потребують покращення. Перша з них – «Послуга з покращення дорожньої інфраструктури", уже затверджено План покращення послуг з утримання та ремонту доріг, що перебувають в межах компетенції Рукшинської ТГ.

?Другою такою послугою стане чистота вулиць та громадських місць, з чим на своєму засіданні під головуванням Олега Горбатюка погодились усі члени робочої групи. Пропозицію тепер мають розглянути на засіданні виконкому, а відтак – винести до сесійної зали на розгляд депутатів ради громади.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь