Рукшинська сільська об'єднана територіальна громада

Чернівецька область, Дністровський район

Готуємось до відкриття ЦНАП.

Дата: 04.03.2020 15:09
Кількість переглядів: 401

У Рукшинській об’єднаній громаді готуються до відкриття ЦНАП.

Громада є однією з переможців ІІ раунду конкурсу від ULEAD з Європою / ULEAD with Europe щодо покращення якості надання адмінпослуг. Від U-LEAD Рукшинська об'єднана територіальна громада вже отримала меблі, а окремі працівники апарату ради пройшли навчання. На черзі отримання комп’ютерної техніки, тож вже на початку літа очікується відкриття ЦНАП. Ремонт в приміщенні майбутнього ЦНАП громада здійснила минулого року власним коштом, а вже зараз в цій будівлі знаходиться сільська рада.

Загалом в ЦНАП працюватиме 5 штатних працівників і ще 1 віддалене робоче місце буде в одному з сіл громади. Приміщення відремонтоване минулого року, тут розташовуватиметься і ЦНАП, і сільська рада. На запит керівництва громади фахівці Чернівецького офісу Програми U-LEAD надали консультацію щодо порядку проведення конкурсу для заповнення робочих місць в ЦНАП, переведення існуючих працівників. «Останній період громади, які відкривають Центри надання адмінпослуг, стикаються з необхідністю пошуку та підбору персоналу й, особливо, реєстраторів з відповідними доступами до реєстрів», -  зазначила Вікторія Чебан, радниця з децентралізації та місцевого самоврядування Чернівецького офісу Програми «U-LEAD з Європою».

Програма «U-LEAD з Європою» підтримує децентралізацію та регіональну політику в Україні, реалізується за участі ряду донорів та спільно фінансується Європейським Союзом та його державами-членами Данією, Естонією, Німеччиною, Польщею та Швецією.

Джерело: офіційна сторінка у фейсбук ULEAD Чернівецький регіональний офіс

Фото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь