Рукшинська сільська об'єднана територіальна громада

Чернівецька область, Дністровський район

Увага фотоконкурс!

Дата: 18.03.2019 10:38
Кількість переглядів: 582

За підтримки проекту «Різні громади – спільні рішення для економічного зростання», що фінансується Європейським Союзом та реалізується в рамках ініціативи «Мери за економічне зростання», Центром економічного зростання Рукшинської ОТГ оголошується фотоконкурс.

До участі запрошуються всі хто захоплюється фотографією та є мешканцем Рукшинської об’єднаної територіальної громади. Мета конкурсу-створити календар на 2019 рік.

Вимоги до фото:

  1. Учасник має право подати тільки одне фото;
  2. Роботи мають бути авторськими;
  3. Фото має відображати реальне життя жителів громади. Також має бути видно визначні архітектурні споруди, будинки, вулиці, краєвиди.

Фотографії можна надіслати на електронну пошту irynalichnova94@gmail.com з 5 березня по 5 квітня 2019 р. Назви файлів повинні містити Прізвище автора, місце проживання та назву фотографії.

Голосування за найкраще фото буде проходити на офіційній сторінці Центру економічного зростання в Facebook https://www.facebook.com/Центр-економічного-зростання-Рукшинської-ОТГ-1875276752558341/  з 8 квітня по 12 квітня.

Переможець отримає грошову винагороду в сумі 200 гривень.

Організатор залишає за собою право використовувати фотографії, надіслані на Фотоконкурс, у проведенні подальших заходів, підготовці та виданні інформаційних матеріалів, публікацій тощо.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь