Рукшинська сільська об'єднана територіальна громада

Чернівецька область, Дністровський район

Відбулась нарада керівників ОТГ області з керівниками профільних департаментів ОДА

Дата: 07.04.2017 13:59
Кількість переглядів: 563

06 квітня 2017 р. відбулась нарада керівників ОТГ області з керівниками профільних департаментів ОДА щодо нагальних питань функціонування громад та співпраці з органами виконавчої влади.

Фото без опису    Фото без опису

Йшлося і про запропонований ОДА оновлений Перспективний план формування територій громад, і обговорили питання планування та розробки проектів державної субвенції на розвиток інфраструктури ОТГ, і ДФРР, і проблеми, пов'язані з розподілом видатків за програмою "Доступні ліки". Зрозуміло одне: такі зустрічі потрібно проводити регулярно, аби питання, які виникають між представницькою та виконавчою владою в цей перехідний період, можна було оперативно вирішувати.

Фото без опису     Фото без опису

По підсумках наради що відбулася в Чернівецькій облдержадміністрації з головами ОТГ та експертами зрозуміло що є певні зауваження у вирішенні окремих проблемних питань між головами місцевих РДА та ОТГ!
Розглянули проект перспективного плану дооб'єднання населених пунктів області до існуючих ОТГ.
Загальна сума інфраструктурної підтримки ОТГ в Чернівецькій обл з Мінрегіонбуду в 2017 році становить 61 міліон гривень !
Успіху та розвитку !


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь